072-5814749 info@vanoort-ros.nl

Partners bij ontwikkeling

We zijn een netwerkorganisatie en werken samen met andere zelfstandige ondernemers. Bij grote opdrachten zoeken we de juiste compagnon(s) die vanuit hun deskundigheid iets hebben toe te voegen. Op deze wijze zijn we in staat ‘klein te blijven en groots te handelen’.

Wim van Oort: “Ik ben een generalist met brede ervaring op het terrein van procesbegeleiding, organisatieverandertrajecten, teamontwikkeling, management & leiderschap, communicatie en coaching. Al meer dan 30 jaar verzorg ik uiteenlopende trainingen voor een diversiteit aan organisaties en hun medewerkers. Het betreft themadagen en trainingen, maar ook incompany trajecten. Ik heb oog voor het unieke van iedere organisatie en ieder mens. Ik ben in staat snel vertrouwen te scheppen en mensen te inspireren om in beweging te komen én te blijven. Goed luisteren, benoemen van dat wat niet wordt uitgesproken, doorvragen tot de kern van de zaak én structureren behoren tot mijn kwaliteiten. Betrokken en enthousiasmerend, zoekend naar bronnen van energie. Praktisch en realistisch en bovendien goed in organiseren.”

Een specialisme is begraafplaatsenmanagement.

Lees meer 

Tiny Ros: „Individuele coaching en therapie bij burnout en heftige rouw beslaan het merendeel van mijn werkzaamheden. Daarnaast verzorg ik workshops en ondersteun ik Wim bij zijn werkzaamheden. Mijn roots liggen in de gezondheidszorg, vandaar dat vitaliteit en gezondheid een belangrijke invalshoek zijn bij mijn werkzaamheden. Ik ben open, heb een sterk inlevingsvermogen en grote betrokkenheid. Ik werk vanuit concrete vragen, uitgaande van wat er in het hier en nu aan de orde is. Ik help zicht te krijgen op wat op onderliggend energetisch niveau speelt en weet mensen te enthousiasmeren om aan de slag te gaan met datgene wat aan de orde is.”

Lees meer 

Pin It on Pinterest

Share This
X